Kom op 28 januari naar onze open dag op school...

Of breng digitaal een bezoek op 27 januari

online kijken? meld je aan!

Ben jij er ook bij op vrijdag 27 of zaterdag 28 januari 2023?

Op het Markland Zevenbergen is er veel aandacht en ruimte om te ontdekken wat je allemaal kunt, wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar je je op wilt richten. Met persoonlijke aandacht voor je mogelijkheden en interesses. Maar hoe het er bij ons op school dan precies aan toe gaat? Dát moet je echt zelf ervaren.

Naast de reguliere open dag van zaterdag 28 januari (van 10.00 tot 13.00 uur) bieden wij ook dit jaar weer de mogelijkheid om onze school digitaal te bezoeken. Op vrijdag 27 januari vertellen de rector, leraren en leerlingen in een livestream hoe het er bij ons op school precies aan toe gaat. Van toelating tot talentroutes, alles komt aan bod. Hierbij hanteren we twee sessies (van 19.00 tot 20.00 uur en van 20.00 tot 21.00 uur) zodat je het tijdstip kunt kiezen dat voor jou het beste uitkomt. Alvast een idee krijgen van wat een digitale open dag inhoudt? Bekijk dan hieronder de vorige editie terug!

Voornaam
Achternaam
Basisschool
Plaats basisschool
E-mail
Interesse
Advies
Wanneer wil je langskomen?
Adres, nr, postcode, woonplaats

Je aanmelding is succesvol verzonden. Je ontvangt daarvan een bevestiging per e-mail. Heb je deze niet ontvangen? De e-mail kan in jouw spam-box terecht zijn gekomen. Kun je de e-mail niet vinden?
Neem dan contact op met mym-zevenbergen@markland.nl

Oeps, er ging iets fout. Probeer het (later) nog een keer.
created by Bigbooom