Beleef het op
het Markland Zevenbergen

Ga jij straks naar vwo, havo of mavo? Kom dan eens kijken op het Markland Zevenbergen, daar haal je echt het beste uit jezelf!

Meld je aan voor het nieuwe schooljaar 2023-2024!

Proeflessen volgen of speeddaten op onze school? Dat kan!

Potentiële nieuwe leerlingen voor het Markland Zevenbergen kunnen zich dit schooljaar weer inschrijven voor het volgen van proeflessen voor verschillende talentroutes (ondernemerschap, technologie, taal, cultuur en sport). 

Van oktober 2023 tot en met januari 2024 vinden elke maand proeflessen plaats van twee talentroutes. Twee weken lang volg je proeflessen en werk je aan een project van één van de aangeboden talentroutes in het datablok.

Vanaf 28 augustus kun je je via dit inschrijfformulier opgeven voor de proeflessen en/of speeddate op het Markland Zevenbergen. Je kunt voor de proeflessen meerdere keuzes maken. Echter maximaal 1 keuze per datablok. Zo heb je de mogelijkheid om, indien gewenst, met alle talentroutes kennis te maken.

Onze Digitale Open Dag terugkijken? Bekijk onze video van de livestream op 29 januari!
KOM JE OP ONZE SCHOOL KIJKEN?

Benieuwd naar het Markland Zevenbergen? Ieder jaar organiseren we een open dag en zijn er rondleidingen. Bovendien heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een proefles of speeddatemiddag bij ons op school.

Proeflessen
Sport en Cultuur: 4 en 11 oktober 2023
Ondernemerschap en Taal: 1 en 8 november 2023
Technologie en Cultuur: 22 en 29 november 2023
Sport en Ondernemerschap: 6 en 13 december 2023
Taal en Technologie: 24 en 31 januari 2024

Rondleidingen: 6 en 8 februari 2024

Open dag
Onze open dag vindt plaats op zaterdag 3 februari 2024 van 09.30 tot 13.30 uur.

Aanmelden?
In maart 2024 zijn onze aanmelddagen voor het schooljaar 2024-2025 en kun je je aanmelden voor de brugklas van het Markland Zevenbergen.

Alvast meer
weten over ons
onderwijs?


Lees meer over onze school en bekijk de video’s!

Bij het Markland Zevenbergen bieden we iedere leerling alle kansen om de wereld te ontdekken en zichzelf uit te dagen. Met persoonlijke aandacht voor mogelijkheden en interesses. We vertellen ouders en verzorgers graag hoe!

created by Bigbooom