Beleef het op
het Markland Zevenbergen

Ga jij straks naar vwo, havo of mavo? Kom dan eens kijken op het Markland Zevenbergen, daar haal je echt het beste uit jezelf!

Meld je aan voor het nieuwe schooljaar 2023-2024!

Proeflessen volgen of speeddaten op onze school? Dat kan!

Potentiële nieuwe leerlingen voor het Markland Zevenbergen kunnen zich dit schooljaar weer inschrijven voor het volgen van proeflessen voor verschillende talentroutes (ondernemerschap, technologie, taal, cultuur en sport). 

Van oktober 2022 tot en met februari 2023 vinden elke maand proeflessen plaats van twee talentroutes. Twee weken lang volg je proeflessen en werk je aan een project van één van de aangeboden talentroutes in het datablok.

Via dit formulier kun je je opgeven voor de proeflessen en/of speeddate op het Markland Zevenbergen. Je kunt voor de proeflessen meerdere keuzes maken. Echter maximaal 1 keuze per datablok. 

Onze Digitale Open Dag terugkijken? Bekijk onze video van de livestream op 29 januari!
KOM JE OP ONZE SCHOOL KIJKEN?

Benieuwd naar het Markland Zevenbergen? Ieder jaar organiseren we een open dag en zijn er rondleidingen. Bovendien heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een proefles of speeddatemiddag bij ons op school.

Proeflessen
Sport en Cultuur: 5 en 12 oktober 2022
Ondernemerschap en Talen: 2 en 9 november 2022
Technologie en Cultuur: 23 en 30 november 2022
Sport en Ondernemerschap: 7 en 14 december 2022
Taal en Technologie: 25 januari en 1 februari 2023

Rondleidingen: 30, 31 januari en 1, 2 februari 2023

Open dag
Naast de reguliere open dag van zaterdag 28 januari 2023 bieden wij ook deze keer weer de mogelijkheid om onze school digitaal te bezoeken tijdens de online open dag van 27 januari 2023. Lees hier meer.

Aanmelden?
Op 7 en 8 maart zijn onze aanmelddagen en kun je je aanmelden voor de brugklas van het Markland Zevenbergen. 

Alvast meer
weten over ons
onderwijs?


Lees meer over onze school en bekijk de video’s!

Bij het Markland Zevenbergen bieden we iedere leerling alle kansen om de wereld te ontdekken en zichzelf uit te dagen. Met persoonlijke aandacht voor mogelijkheden en interesses. We vertellen ouders en verzorgers graag hoe!

created by Bigbooom