Op donderdag 25 februari en donderdag 04 maart kan je van 17.30 tot 19.30 uur live jouw vragen stellen in onze chat. Klik op het paarse chat icoon rechtsonder in dit scherm waarbij je jouw naam, e-mailadres en onderwerp kunt selecteren. Daarna kun je persoonlijk chatten met een van de docenten op het Markland College Oudenbosch en krijg je antwoord op jouw vragen.

Beleef het op
het Markland Oudenbosch!

Ga jij naar gymnasium, vwo, havo, mavo, kader of basis? Kom dan eens kijken op het Markland Oudenbosch, daar haal je echt het beste uit jezelf!

Wil jij je aanmelden voor onze school?

Onze Digitale Open Dag van 2022 terugkijken? Bekijk de livestream van 29 januari 2022!
KOM JE OP ONZE SCHOOL KIJKEN?

Benieuwd naar het Markland Oudenbosch? Ieder jaar kun je deelnemen aan een van onze masterclasses, breng je een bezoek aan de regionale scholenmarkt of kan je de sfeer komen proeven op onze open dag!

Aanmelddagen
Met ingang van 21 februari kun je je aanmelden voor het nieuwe schooljaar. Hier vind je alle informatie en kun je je aanmelden voor het Markland Oudenbosch. Maak je aanmelding definitief door een bezoek te brengen aan de aanmelddagen op 7 en 8 maart 2023.

Bekijk alle video's van de Open Dag 2022
Heb je de Open Dagen gemist? Hier vind je alle keuzevideo's van onze Open Dag 2022.

Scholenmarkt
Heb je de Scholenmarkt gemist? Download hier de presentatie en bekijk hier de video van het Markland Oudenbosch.

Regionale scholenmarkt voor groep 7
Meer info volgt z.s.m.

Terugkijken:
OPEN DAG 28 en 29 JANUARI 2022

Op vrijdag 28 januari van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 29 januari 2022 van 09.30 tot 13.00 uur vond de open dag van het Markland Oudenbosch plaats. Je kunt nog een kijkje nemen in onze school en proeven van de sfeer tijdens een privé-rondleiding of bekijk hieronder onze video's!

Alvast meer
weten over ons
onderwijs?


Lees meer over onze school en bekijk de video’s!

Bij het Markland Oudenbosch bieden we iedere leerling alle kansen om de wereld te ontdekken en zichzelf uit te dagen. Met persoonlijke aandacht voor mogelijkheden en interesses. We vertellen ouders en verzorgers graag hoe! Wil je weten hoe wij dit digitaal voorbereiden? Lees dan hier een nieuwsartikel van Omroep Brabant.

Kijk rond op
onze school!

Rondleiding BGL
Rondleiding HAVO-VWO
Rondleiding MAVO

Heeft u een vraag?Stel deze direct!

No items found.
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon

Je vraag is succesvol verzonden. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord, uiterlijk binnen 3 schooldagen.

Oeps, er ging iets fout. Probeer het (later) nog een keer.
created by Bigbooom