Beleef het

Markland College Oudenbosch

Ga jij naar gymnasium, vwo, havo, mavo, kader of basis? Kom dan eens kijken op het Markland College Oudenbosch, daar haal je echt het beste uit jezelf!

BEZOEK
DIGITAAL
ONZE OPEN
DAGEN!

Een kijkje nemen? De digitale Open Dag voor jou en je ouders vindt plaats op VRIJDAG 29 JANUARI 19.00 - 21.00 uur en ZATERDAG 30 JANUARI 10.00 - 13.00 uur

Alvast meer
weten over ons
onderwijs?


Lees meer over onze school en bekijk de video’s!

Bij het Markland College Oudenbosch bieden we iedere leerling alle kansen om de wereld te ontdekken en zichzelf uit te dagen. Met persoonlijke aandacht voormogelijkheden en interesses. We vertellen ouders en verzorgers graag hoe! Wil je weten hoe wij dit digitaal voorbereiden? Lees dan hier een nieuwsartikel van Omroep Brabant.

Schrijf je in voor de ervaringsmiddagen!

Wil je toch nog de sfeer “proeven” van het Markland College Oudenbosch?

Dat kan! We organiseren namelijk 4 extra ervaringsmiddagen. Je volgt dan een aantal vakken die bij ons op school gegeven worden. En ook nog eens door één van onze eigen docenten. Nieuwsgierig? Meld je aan voor 1 van de middagen.

KIDS
ONLY
Voornaam
Achternaam
Basisschool
Plaats basisschool
E-mail
Interesse
Welke middag(en) kun je?

Je aanmelding is succesvol verzonden. Je ontvangt daarvan een bevestiging per e-mail. Heb je deze niet ontvangen? De e-mail kan in jouw spam-box terecht zijn gekomen. Kun je de e-mail niet vinden?
Neem dan contact op met mym-oudenbosch@markland.nl

Oeps, er ging iets fout. Probeer het (later) nog een keer.
created by Bigbooom